Twilight – Breaking Dawn del 1

Bliver Bella gift med Edward? Er Jake stadig splittet mellem Bella, the Cullans og sin egen familie? Finder Bellas far ud af, at hans datter dater en vampyr? Dette og meget andet får du svar på i Twilight Breaking Dawn del 1.

Breaking Dawn er den 4. og sidste bog i serien om Twilight. På lærredet er den delt op i to: Twilight Breaking Dawn del 1 og Twilight Breaking Dawn del 2. 1. del havde premiere i november 2011, mens anden den får præmiere til november 2012.

Breaking Dawn begynder, hvor Eclipse (Formørkelse) slap med, at Bella og Edward bliver gift. Brylluppet er meget romantisk. De bliver gift ude i en stor skov, Bellas far følger hende op, og Edward og Bella ser forelskede på hinanden, da de giver sit ja. Jake har ikke villet være med til brylluppet, men ankommer alligevel sent, så han når at få sagt tillykke til lykkelige Bella, før hun og Edward tager på bryllupsrejse på den romantiske ø: Esme – ejet af Carlisle. På bryllupsnatten kan de ikke holde fingrene fra hinanden, og de ender med at dyrke hed sex (som nu er lidt mere hedt beskrevet i bogen end vist på film), og selv om Edward mister besindelsen og får givet Bella blå mærker, er de enige om, at det var den bedste nat i deres liv. I ugerne efter plager Bella Edward, om de ikke kan gå i seng sammen igen, men han vil ikke risikere at såre hende og afviser hende trods utallige forsøg.

Den romantiske ferie tager en dramatisk drejning, da Bella opdager, hun er gravid. Hverken Edward, Carlisle eller andre i Cullan-klanen troede, det var muligt, så de to elskende må hurtigt tilbage til Forks for at få situationen under kontrol. For hvad er det, Bella har inde i maven?

Skal Bella beholde minivampyren?

Carlisle, Edward, Cullan-klanen og Jake bønfalder Bella om at få en abort. De er hunderad for, at ’monsteret’ i hendes mave vil tage livet af hende, men Bella er stædig og nægter at få det fjernet. Trods det føles underligt og vokser meget hurtigt, føler hun, at det er noget godt, hun har inde i maven. Det er hende og Edwards kærlighedsbarn – og det skal blive uanset hvad.

Da varulvene høre det, beslutter de at angribe the Cullans – de vil ikke riskere, at et vampyrbarn kommer til verden, og hvem ved, hvad det lille ’monster’ er i stand til. Er det stærkere end de andre vampyrer? Har det andre kræfter, når det nu er blevet født af en menneskelig? Men Jake vil ikke høre tale om et angreb og forlader pagten.

Bella bliver omvendt

Dagene går, og barnet vokser og vokser. Bella bliver svagere og svagere. Dog hjælper det, at hun drikker blod, for så får vampyr-babyen stillet sin tørst. Til sidst vil det dog ud, og det kommer det med Jake og Edwards hjælp. Men hvad med Bella? Hun kæmper for sit liv og er 2 sek. fra at dø, da Edward omvender hende.

Breaking Dawn del 1 slutter med, at Bella åbner øjnene … som er vampyr-RØDE.

Se traileren her:

 

 

GD Star Rating
loading...
Twilight – Breaking Dawn del 1, 9.0 out of 10 based on 1 rating


Kategori: Fantasy

Om bloggeren: Pigetv.dk er for dig, der elsker tøsetv – film, serier, mode, gossip. Elsker romantik, drama, lækre mænd, dejlige tøser. For dig, der lapper det hele i dig, gerne vil læse mere og elsker at dele tv-følelserne med andre.

RSSComments (0)

Trackback URL

Skriv en kommentar