How I Met Your Mother

Lige fra første afsnit af CBS-serien How I Met Your Mother var jeg storfan. Serien har jo simpelt hen det hele; intriger, kæresterier på kryds og tværs i venneflokken og fantastisk slapstick-humor. Det eneste, den mangler, er at udskifte skovmandsskjorterne og fløjlsbukserne med et par Blahnik-sko og nogle Vuitton-tasker, men man kan jo ikke få det hele …

Serien begynder med, at den aldrende Ted Mosby (stemme af Bob Saget, bedre kendt som den meget pæne og politisk korrekte Danny Tanner i Full House) vil fortælle sine børn, hvordan han mødte deres mor. Resten af serien er så ét langt flashback til Teds ungdom (spillet af Josh Radnor), da han er 27 år, single og nyuddannet arkitekt. Han bor sammen med sine to bedste college-venner, Marshal (Jason Segel) og Lily (Alyson Hannigan). Marshal og Lily er indgrebet af soul mates, og de bliver da også forlovet allerede i første sæson, og det får Ted til at ville finde sin egen soul mate. Jagten på den ægte kærlighed er begyndt, men det huer bestemt ikke Teds selvudnævnte bedste ven, sharp dresseren og kvindebedåreren Barney (Neil Patrick Harris). Allerede i første sæson møder Ted journalisten Robyn (Cobie Smulders), som han forelsker sig hovedkulds i. Selv om de virker som det perfekte par, har Robyn for store ambitioner, forholdet pendler frem og tilbage, og Robyn og den ukuelige ungkarl Barney har endda en kort tete-a-tete …

I de sidste sæsoner har man fået så mange clues, at man ved, at Robyn ikke bliver moren til Teds børn, men hvem er så den mystiske kvinde? Måske bliver gåden løst snart, for CBS har lige afsløret, at serien bliver fornyet med to sæsoner, som begynder til næste år. Der sidder jeg i hvert fald på kanten af sofaen med mine detektivbriller og et stort bankende hjerte for den ægte kærlighed!

How I met your mother

Se med her, hvor Britney Spears gæsteoptræder i How I Met Your Mother.

Og her et lille klip, hvor Katy Perry er med som gæst.

Serien er fra 2005.

GD Star Rating
loading...


Kategori: Serier fra 00'erne

Tags:

Om bloggeren: Pigetv.dk er for dig, der elsker tøsetv – film, serier, mode, gossip. Elsker romantik, drama, lækre mænd, dejlige tøser. For dig, der lapper det hele i dig, gerne vil læse mere og elsker at dele tv-følelserne med andre.

RSSComments (2)

Skriv et svar | Trackback URL

  1. coco siger:

    Fedt indlæg. Jeg kender ikke serien, men den ser sjov ud, og det ser ud som om, den er rigtig stor i USA. Er der nogen, der ved, på hvilken kanal den bliver vist, og om den stadig vises?

  2. pigetv siger:

    Hejsa
    Nej, jeg kendte den heller ikke. Men tilfældigvis så jeg i dag, at den bliver vist på 3 Puls. De sendte to afsnit i dag fra kl. ca 18-19. How I met your mother er faktisk ret fed. Tror, jeg skal se nogle flere afsnit af den.
    Anna

Skriv en kommentar