Gør som de kendte: Køb et par Aviator fra Ray-Ban

Står du og mangler et par fede shades til sommeren, er Aviator en sikker vinder, der vil få dig til at se lækker ud – uanset om du er i festtøjet eller på stranden. For Aviator er en klassiker, der aldrig går af mode, og som stort set alle kendte har i deres garderobe.

Aviator – eller pilotbrillen, som nogen kalder den – er sammen med Wayfarer Ray-Bans mest populære model. Stort set alle kendisser er set bære et par Aviator, for det er en solbrille, der har bevaret sin ”top fashion”-status i snart 80 år. Solbrillen er yderst funktionel. Dels er den meget let, så den sidder godt på næsen og ikke generer. Dels har den tynde stænger, så man ikke får de grimme streger på siden af hovedet, når man har siddet for længe i solen.
Aviator fås i flere forskellige størrelser og farver, så du er sikker på at få en model, der passer dig. De fås både med mørke og lyse glas, hvilket er yderst praktisk, da de mørke er gode til meget sol, mens de lyse er idelle, når solen ikke er så skarp. En rigtig solbrille-elsker ville nok have to par: et par til stranden med mørke glas og et til cocktail-festen med lyse glas.

Celebrities med Aviator

Det er næsten lettere at nævne alle dem, der ikke går med Ray-Ban end dem, der går med Ray-Ban Aviator, for næsten ALLE er set med et par. Lige fra danske kendisser som Amalie Szigethy, Medina og Kronprins Frederik til hollywoodstjerner som Beyonce, Britney Spears, Tom Cruise, Brad Pitt, Jennifer Aniston m.fl.

Se her nogle eksempler på, hvordan de kendte bærer den lækre solbrille:

Køb Aviator

Du kan købe Avaitor de fleste steder, men køber du dem på nettet, er der mange penge at spare. Eksempelvis sælger synspunkt.com de klassiske Aviator RB 3025 til 895 kr., og de har ofte flere af modellerne på lager, så du hurtigt kan få glæde af dine nye shades. Synspunkt har eksisteret siden 2004 og har fået tildelt e-handelsmærket, så du er sikker på, at du handler et ordentligt sted.

Aviators historie

Allerede i 1937 så de første Aviator dagens lys. De blev på det tidspunkt produceret til flyvevåbnet, og solbrillerne blev i det efterfølgende årti udviklet og forbedret, så de netop var egnede for piloter. Ret hurtigt herefter blev de dog taget ind i modebilledet og er blevet der siden. Solbrillerne er set i flere film, men den mest karakteristiske er nok Top Gun, hvor Tom Cruise bærer Aviator.

Se eller gense denne fantastiske musikvideo med Berlin ”Take my Breath Away”, og se unge smækre Cruise med Aviator på:

Og se Top Guns andet karakteristiske soundtrack fra Kenny Loggins med ”Danger Zone”:

Tom Cruise har solbrillen på til sidst i videoen.

GD Star Rating
loading...
Gør som de kendte: Køb et par Aviator fra Ray-Ban, 9.5 out of 10 based on 2 ratings


Kategori: Solbriller

Tags:

Om bloggeren: Pigetv.dk er for dig, der elsker tøsetv – film, serier, mode, gossip. Elsker romantik, drama, lækre mænd, dejlige tøser. For dig, der lapper det hele i dig, gerne vil læse mere og elsker at dele tv-følelserne med andre.

RSSComments (0)

Trackback URL

Skriv en kommentar